Annonsere her
spot_img

«Flere må ha visst hva Anders Besseberg holdt på med»

KOMMENTAR: Økokrims tiltalebeslutning mot tidligere skiskytterboss Anders Besseberg er drøy kost. Det er nesten så man ikke tror det er sant. Jeg har skrevet om og etterforsket denne saken siden den sprakk i april i 2018, og det er to ting som slår meg: nordmenn har ikke noe bedre moralsk kompass enn andre når det handler om makt og det er mange (også nordmenn) som visste hva som foregikk, men som ikke gjorde noe med det.

KOMMENTAR: Økokrims tiltalebeslutning mot tidligere skiskytterboss Anders Besseberg er drøy kost. Det er nesten så man ikke tror det er sant. Jeg har skrevet om og etterforsket denne saken siden den sprakk i april i 2018, og det er to ting som slår meg: nordmenn har ikke noe bedre moralsk kompass enn andre når det handler om makt og det er mange (også nordmenn) som visste hva som foregikk, men som ikke gjorde noe med det.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT