Annonsere her
spot_img

Besseberg-saken har forgreininger til Kina og FIFA

Idrettspolitikk.no: I Økokrims tiltalebeslutning mot tidligere IBU-president Anders Besseberg står det at jaktopphold og jakttrofeer var gratis for Besseberg og at de blant annet ble bekostet av Infront. Infront er et mektig kinesiskeid medieselskap med tette koblinger til FIFA.

Idrettspolitikk.no: I Økokrims tiltalebeslutning mot tidligere IBU-president Anders Besseberg står det at jaktopphold og jakttrofeer var gratis for Besseberg og at de blant annet ble bekostet av Infront. Infront er et mektig kinesiskeid medieselskap med tette koblinger til FIFA.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT