Annonsere her
spot_img

Vurderer å ha med Norge i svensk OL-søknad

Idrettspolitikk.no: Fredag 21. april holdt Sveriges olympiske komité (SOK) pressekonferanse om et mulig vinter-OL til Sverige i 2030. Der la de fram et foreløpig budsjett og noen tanker om mulige konkurransesteder utenfor Stockholm. En mulighet som ble presentert var at hurtigløp på skøyter kan avholdes i Norge.

Idrettspolitikk.no: Fredag 21. april holdt Sveriges olympiske komité (SOK) pressekonferanse om et mulig vinter-OL til Sverige i 2030. Der la de fram et foreløpig budsjett og noen tanker om mulige konkurransesteder utenfor Stockholm. En mulighet som ble presentert var at hurtigløp på skøyter kan avholdes i Norge.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT