Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Vurderer å ha med Norge i svensk OL-søknad

Idrettspolitikk.no: Fredag 21. april holdt Sveriges olympiske komité (SOK) pressekonferanse om et mulig vinter-OL til Sverige i 2030. Der la de fram et foreløpig budsjett og noen tanker om mulige konkurransesteder utenfor Stockholm. En mulighet som ble presentert var at hurtigløp på skøyter kan avholdes i Norge.

Idrettspolitikk.no: Fredag 21. april holdt Sveriges olympiske komité (SOK) pressekonferanse om et mulig vinter-OL til Sverige i 2030. Der la de fram et foreløpig budsjett og noen tanker om mulige konkurransesteder utenfor Stockholm. En mulighet som ble presentert var at hurtigløp på skøyter kan avholdes i Norge.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT