Annonsere her
spot_img

Les hele tiltalebeslutningen mot Anders Besseberg: Skal i fire år ha fått tilbud om prostituerte av russiske myndighetspersoner

Idrettspolitikk.no: Tiltalen mot tidligere IBU-president Anders Besseberg er på tre sider og er undertegnet førstestatsadvokat Marianne Djupesland. I tiltalen står det at Besseberg har mottatt klokker for 343.000 kroner, fått prostituerte av personer i det russiske skiforbundet mange ganger og fått gratis jaktturer i Tsjekkia og Østerrike 1-3 ganger i året i ti år.

Idrettspolitikk.no: Tiltalen mot tidligere IBU-president Anders Besseberg er på tre sider og er undertegnet førstestatsadvokat Marianne Djupesland. I tiltalen står det at Besseberg har mottatt klokker for 343.000 kroner, fått prostituerte av personer i det russiske skiforbundet mange ganger og fått gratis jaktturer i Tsjekkia og Østerrike 1-3 ganger i året i ti år.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT