Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Tidligere IBU-president tiltalt for grov korrupsjon: – Ser nå fram til å forklare seg for retten

Idrettspolitikk.no: Økokrim har tatt ut tiltale i saken mot Anders Besseberg, som tidligere var president i Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU). Tiltalen gjelder grov korrupsjon, og gjelder forhold begått i perioden 2009 til 2018. Etterforskningen startet i 2017 etter avsløringer om statsorganisert russisk doping.

Idrettspolitikk.no: Økokrim har tatt ut tiltale i saken mot Anders Besseberg, som tidligere var president i Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU). Tiltalen gjelder grov korrupsjon, og gjelder forhold begått i perioden 2009 til 2018. Etterforskningen startet i 2017 etter avsløringer om statsorganisert russisk doping.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT