Annonsere her
spot_img

«Berit Kjøll er i trøbbel»

KOMMENTAR: Den tidligere basketballspilleren og Mesternes Mester-vinneren Marco Elsafadi kom som et friskt pust inn i Idrettsstyret i 2021. Han ble foreslått som visepresident av Basketballforbundet, endte opp som ordinært styremedlem, men som styremedlemmet med størst kjendisfaktor. Nå ber Elsafadi idrettspresident Berit Kjøll om å trekke seg etter en varslersak som har gått ut av alle proporsjoner.

KOMMENTAR: Den tidligere basketballspilleren og Mesternes Mester-vinneren Marco Elsafadi kom som et friskt pust inn i Idrettsstyret i 2021. Han ble foreslått som visepresident av Basketballforbundet, endte opp som ordinært styremedlem, men som styremedlemmet med størst kjendisfaktor. Nå ber Elsafadi idrettspresident Berit Kjøll om å trekke seg etter en varslersak som har gått ut av alle proporsjoner.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT