Frontrunner Publishing
spot_img

Russiske og belarusiske utøvere får eget flagg og egen hymne i Paris-OL

Idrettspolitikk.no: IOCs eksekutivkomité (styre) vedtok 19. mars retningslinjer for russiske og belarusiske utøvere. Utøvere fra Russland og Belarus som får delta i lekene blir kalt Individual Neutral Athletes (Individuelle nøytrale utøvere) (AIN) og de får tildelt et eget flagg og en egen hymne.

Idrettspolitikk.no: IOCs eksekutivkomité (styre) vedtok 19. mars retningslinjer for russiske og belarusiske utøvere. Utøvere fra Russland og Belarus som får delta i lekene blir kalt Individual Neutral Athletes (Individuelle nøytrale utøvere) (AIN) og de får tildelt et eget flagg og en egen hymne.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT