Frontrunner Publishing
spot_img

Fillerister IOCs sammenligninger av konflikter i andre deler av verden

Idrettspolitikk.no: IOC-president Thomas Bach har i et forsøk på å legitimere deltagelse av «nøytrale» russiske og belarusiske utøvere henvist til at det foregår over 70 andre konflikter i verden og at det ikke har kommet krav om å utestenge utøvere fra disse konfliktområdene. Dette argumentet plukkes nå fra hverandre.

Idrettspolitikk.no: IOC-president Thomas Bach har i et forsøk på å legitimere deltagelse av «nøytrale» russiske og belarusiske utøvere henvist til at det foregår over 70 andre konflikter i verden og at det ikke har kommet krav om å utestenge utøvere fra disse konfliktområdene. Dette argumentet plukkes nå fra hverandre.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT