Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«VG-børsen (1962-2022)»

NEKROLOG: Nå er beslutningen tatt - VG-børsen legges ned etter 61 år, en såkalt institusjon i norsk sportspresse, litt sånn som Sportsrevyen på NRK. VG føler ikke at dette er det rette å satse på, bruke ressurser på en spillerbørs. Det er trist.

NEKROLOG: Nå er beslutningen tatt – VG-børsen legges ned etter 61 år, en såkalt institusjon i norsk sportspresse, litt sånn som Sportsrevyen på NRK. VG føler ikke at dette er det rette å satse på, bruke ressurser på en spillerbørs. Det er trist.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT