Frontrunner Publishing
spot_img

«KOMMENTAR: Taushet er gull i gutteklubben»

Lisboa (Idrettspolitikk.no): På kort sikt var UEFA-kongressen i Lisboa en komplett fiasko for Norge og Lise Klaveness. Den nordiske EM-søknaden gikk i vasken. Dette var Norges mulighet til å arrangere et stort fotballmesterskap i overskuelig framtid. Og Lise Klaveness greide ikke å komme seg inn i UEFAs eksekutivkomité (styre). Hun fikk nest færrest stemmer.

Lisboa (Idrettspolitikk.no): På kort sikt var UEFA-kongressen i Lisboa en komplett fiasko for Norge og Lise Klaveness. Den nordiske EM-søknaden gikk i vasken. Dette var Norges mulighet til å arrangere et stort fotballmesterskap i overskuelig framtid. Og Lise Klaveness greide ikke å komme seg inn i UEFAs eksekutivkomité (styre). Hun fikk nest færrest stemmer.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT