Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Ikke valgt inn i UEFAs eksekutivkomité – ble sviktet av mange som lovte støtte

Centro de Congressos, Lisboa (Idrettspolitikk.no): Danske Jesper Møller ble gjenvalgt og fikk nest mest stemmer av alle. Lise Klaveness ble ikke valgt inn i UEFAs eksekutivkomité. Hun fikk nest færrest stemmer. Mange har lovet noe de ikke har holdt.

Centro de Congressos, Lisboa (Idrettspolitikk.no): Danske Jesper Møller ble gjenvalgt og fikk nest mest stemmer av alle. Lise Klaveness ble ikke valgt inn i UEFAs eksekutivkomité. Hun fikk nest færrest stemmer. Mange har lovet noe de ikka har holdt.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT