Annonsere her
spot_img

Blant UEFAs styremedlemmer sitter sjefen for en russisk privathær som kriger i Ukraina

Idrettspolitikk.no: I slutten av september vedtok UEFAs eksekutivkomité (styre) at ungdomslandslag fra Russland skal kunne delta i kvalifiseringen til EM i Sverige og Kypros til neste år. En som måtte sitte på gangen da beslutningen ble tatt er russiske Alexander Dyokov. Han leder en privat hær som kriger i Ukraina.

Idrettspolitikk.no: I slutten av september vedtok UEFAs eksekutivkomité (styre) at ungdomslandslag fra Russland skal kunne delta i kvalifiseringen til EM i Sverige og Kypros til neste år. En som måtte sitte på gangen da beslutningen ble tatt er russiske Alexander Dyokov. Han leder en privat hær som kriger i Ukraina.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT