Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Blant UEFAs styremedlemmer sitter sjefen for en russisk privathær som kriger i Ukraina

Idrettspolitikk.no: I slutten av september vedtok UEFAs eksekutivkomité (styre) at ungdomslandslag fra Russland skal kunne delta i kvalifiseringen til EM i Sverige og Kypros til neste år. En som måtte sitte på gangen da beslutningen ble tatt er russiske Alexander Dyokov. Han leder en privat hær som kriger i Ukraina.

Idrettspolitikk.no: I slutten av september vedtok UEFAs eksekutivkomité (styre) at ungdomslandslag fra Russland skal kunne delta i kvalifiseringen til EM i Sverige og Kypros til neste år. En som måtte sitte på gangen da beslutningen ble tatt er russiske Alexander Dyokov. Han leder en privat hær som kriger i Ukraina.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT