Frontrunner Publishing
spot_img

Anerkjent nettsted for idrettspolitiske nyheter overtatt av russiske interesser

Idrettspolitikk.no: Et av de mest anerkjente og siterte nettstedene for idrettspolitiske spørsmål, Inside the Games, er nå tatt over av russiske interesser og publiserer nå, ifølge den anerkjente tyske journalisten Jens Weinreich, saker som er fordelaktige for Russland.

Idrettspolitikk.no: Et av de mest anerkjente og siterte nettstedene for idrettspolitiske spørsmål, Inside the Games, er nå tatt over av russiske interesser og publiserer nå, ifølge den anerkjente tyske journalisten Jens Weinreich, saker som er fordelaktige for Russland.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT