spot_img

Russisk teknologiselskap leverte ansiktskjenningssystemet som ble brukt under fotball-VM i Qatar

Idrettspolitikk.no. Hvis du var på en av kampene i fotball-VM i Qatar i 2022 ble ansiktet ditt skannet av overvåkningsutstyr produsert av et russisk teknologiselskap.

Til tross for at FIFA og UEFA suspenderte Russland fra fotball-VM i Qatar etter at Russland gikk til fullskalakrig i Ukraina i februar 2022 har Qatar opprettholdt et godt samarbeid med Russland. Innrømmer bruk av russisk teknologi i Qatar Blant annet leverte det russiske teknologiselskapet NtechLab ansiktsgjenkjenningssystemet som ble brukt under mesterskapet. – Et russiskprodusert ansiktsgjenkjenningssystem ble brukt i 36 land over hele verden i 2022, inkludert under 2022 VM i Qatar, sa administrerende direktør i det russiske statsselskapet Rostec, Sergey Chemezov på et møte […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,539FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT