Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Freia-boikotten til Norges Fotballforbund fortsetter

Det blir ikke solgt Freia-sjokolade i kioskene på Ullevaal stadion under fotballherrenes kommende landskamper.

NTB får opplyst av Norges Fotballforbund at de fortsatt ikke vil selge produkter fra Mondelez-eide Freia. Selskapet Mondelez er blitt svartelistet av Ukraina fordi de har fortsatt sin produksjon i Russland mens krigen pågår. Salgsstopp NFF innførte salgsstopp på Freia-produkter i juni, og den forlenges under de kommende kampene mot Jordan (torsdag, privatlandskamp) og Georgia (tirsdag, EM-kval). – Inntil videre er distribusjonen av Freia-varer i kioskene på Ullevaal stadion midlertidig stoppet. NFF har en tett og god dialog med Freia for å forstå den komplekse […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT