Frontrunner Publishing
spot_img

Ett år etter VM: Lise Klaveness til Qatar sammen med representanter fra Danmarks fotballforbund

Idrettspolitikk.no: Fotballpresident Lise Klaveness og generalsekretær Karl-Petter Løken reiser til Qatar for å få innsikt fra ulike aktører rundt arven etter Qatar-VM, ett år etter at mesterskapet ble sparket igang. Med på turen er representanter for Danmarks fotballforbund (DBU).

Idrettspolitikk.no: Fotballpresident Lise Klaveness og generalsekretær Karl-Petter Løken reiser til Qatar for å få innsikt fra ulike aktører rundt arven etter Qatar-VM, ett år etter at mesterskapet ble sparket igang. Med på turen er representanter for Danmarks fotballforbund (DBU).

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT