Frontrunner Publishing
spot_img

«Nå viser de åpent sin kjærlighet til diktatorer»

KOMMENTAR: De mektigste idrettslederne i verden prøver nå mer å opptre som statsledere enn som representanter for idrettene de styrer over. Og de skjuler ikke lenger at diktatorer og massemordere er deres viktigste støttespillere. Det er rett og slett et forferdelig skue.

Forrige uke startet Asia-lekene i kinesiske Hangzhou, leker som er utsatt ett år på grunn av korona. Til åpningsseremonien og den påfølgende banketten stilte IOC-president Thomas Bach opp og smilte villig vekk sammen med blant andre Syrias leder Bashar Al-Assad og Kinas mektige president Xi Jinping. Sjelden gjest Al-Assad viste seg for første gang i Kina siden 2004. Han er desperat etter investeringer etter borgerkrigens herjinger i Syria og Kina er hans største håp. Og i denne settingen lar IOC-presidenten seg bruke. Thomas Bach har […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT