Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«IOC bruker FN i et kynisk spill for å få sympati»

KOMMENTAR: Protestene mot IOC for å tillate russiske eller belarusiske utøvere i OL i Paris øker. Den polske sportsministeren Kamil Bortniczuk har uttalt at 40 land kan komme til å boikotte lekene i Paris om det skulle skje. Nå dytter IOC FN foran seg for å få sympati og støtte.

KOMMENTAR: Protestene mot IOC for å tillate russiske eller belarusiske utøvere i OL i Paris øker. Den polske sportsministeren Kamil Bortniczuk har uttalt at 40 land kan komme til å boikotte lekene i Paris om det skulle skje. Nå dytter IOC FN foran seg for å få sympati og støtte.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT