Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Klar melding fra nordiske idrettsforbund – Ikke tiden for å vurdere russeres tilbakekomst

Idrettspolitikk.no: I en felles pressemelding levner de nordiske olympiske og paralympiske komiteer og idrettsforbund liten tvil om hva de mener om IOCs forsøk på å tillate russere og belarusere å delta i OL i Paris. De mener at tiden ikke en gang er moden for å diskutere om de bør få delta eller ikke.

Idrettspolitikk.no: I en felles pressemelding levner de nordiske olympiske og paralympiske komiteer og idrettsforbund liten tvil om hva de mener om IOCs forsøk på å tillate russere og belarusere å delta i OL i Paris. De mener at tiden ikke en gang er moden for å diskutere om de bør få delta eller ikke.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT