Annonsere her
spot_img

Klar melding fra nordiske idrettsforbund – Ikke tiden for å vurdere russeres tilbakekomst

Idrettspolitikk.no: I en felles pressemelding levner de nordiske olympiske og paralympiske komiteer og idrettsforbund liten tvil om hva de mener om IOCs forsøk på å tillate russere og belarusere å delta i OL i Paris. De mener at tiden ikke en gang er moden for å diskutere om de bør få delta eller ikke.

Idrettspolitikk.no: I en felles pressemelding levner de nordiske olympiske og paralympiske komiteer og idrettsforbund liten tvil om hva de mener om IOCs forsøk på å tillate russere og belarusere å delta i OL i Paris. De mener at tiden ikke en gang er moden for å diskutere om de bør få delta eller ikke.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT