Annonsere her
spot_img

Lise Klaveness ønsker styreplass i UEFA: – Flere har rådet meg til ikke å ta kampen

Idrettspolitikk.no: Dagen før fristen gikk ut sendte Lise Klaveness og NFF inn hennes kandidatur til en styreplass i UEFA (exco). Fristen for å melde seg som kandidat gikk ut 6. februar og UEFA jobber nå med å sjekke bakgrunnen til alle de innmeldte kandidatene før den offisielle lista på kandidater blir offentliggjort. Men en ting er sikkert: Du finner ikke Lise Klaveness som kandidat til UEFA-styrets kvinnerepresentant.

Idrettspolitikk.no: Dagen før fristen gikk ut sendte Lise Klaveness og NFF inn hennes kandidatur til en styreplass i UEFA (exco). Fristen for å melde seg som kandidat gikk ut 6. februar og UEFA jobber nå med å sjekke bakgrunnen til alle de innmeldte kandidatene før den offisielle lista på kandidater blir offentliggjort. Men en ting er sikkert: Du finner ikke Lise Klaveness som kandidat til UEFA-styrets kvinnerepresentant.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT