Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

I ekspressfart skal Sverige sjekke om de kan arrangere vinter-OL i 2030

Idrettspolitikk.no: På en hasteinnkalt pressekonferanse i Stockholm 8. februar, arrangert av den svenske olympiske komité (SOK), det svenske idrettsforbundet (RF) og den svenske paralympiske komité (SPK), ble det opplyst om at Sverige starter en mulighetsstudie for å arrangere vinter-OL og Paralympics i 2030. Kommer det en svensk søknad på bordet blir det åttende gang de gjør et forsøk på å få vinter-OL.

Idrettspolitikk.no: På en hasteinnkalt pressekonferanse i Stockholm 8. februar, arrangert av den svenske olympiske komité (SOK), det svenske idrettsforbundet (RF) og den svenske paralympiske komité (SPK), ble det opplyst om at Sverige starter en mulighetsstudie for å arrangere vinter-OL og Paralympics i 2030. Kommer det en svensk søknad på bordet blir det åttende gang de gjør et forsøk på å få vinter-OL.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT