Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

«IOC er desperate – ber Sverige om hjelp»

KOMMENTAR: Den internasjonale olympiske komité (IOC) har problemer med å få noen til å arrangere vinter-OL i 2030. Nå har de henvendt seg til den svenske idrettsbevegelsen og spurt om de kan bidra. Sverige har søkt om vinter-OL syv ganger før. Lykkes det på åttende forsøk eller kommer de denne gangen til å snu ryggen til IOC?

KOMMENTAR: Den internasjonale olympiske komité (IOC) har problemer med å få noen til å arrangere vinter-OL i 2030. Nå har de henvendt seg til den svenske idrettsbevegelsen og spurt om de kan bidra. Sverige har søkt om vinter-OL syv ganger før. Lykkes det på åttende forsøk eller kommer de denne gangen til å snu ryggen til IOC?

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT