Frontrunner Publishing
spot_img

«Åsne Havnelid blir neppe idrettspresident med dette forslaget»

KOMMENTAR: Åsne Havnelid kan ha ødelagt sjansene for å bli idrettspresident allerede før valgkampen har startet. I et innlegg i Aftenposten tar hun til orde for å styrke lokale aktivitetsmidler kraftig, samtidig som hun mener at vi trenger en mer varig omfordeling av spillemidler. Det er merkelig argumentasjon fra en som ønsker å bli idrettspresident.

KOMMENTAR: Åsne Havnelid kan ha ødelagt sjansene for å bli idrettspresident allerede før valgkampen har startet. I et innlegg i Aftenposten tar hun til orde for å styrke lokale aktivitetsmidler kraftig, samtidig som hun mener at vi trenger en mer varig omfordeling av spillemidler. Det er merkelig argumentasjon fra en som ønsker å bli idrettspresident.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT