Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«Åsne Havnelid blir neppe idrettspresident med dette forslaget»

KOMMENTAR: Åsne Havnelid kan ha ødelagt sjansene for å bli idrettspresident allerede før valgkampen har startet. I et innlegg i Aftenposten tar hun til orde for å styrke lokale aktivitetsmidler kraftig, samtidig som hun mener at vi trenger en mer varig omfordeling av spillemidler. Det er merkelig argumentasjon fra en som ønsker å bli idrettspresident.

KOMMENTAR: Åsne Havnelid kan ha ødelagt sjansene for å bli idrettspresident allerede før valgkampen har startet. I et innlegg i Aftenposten tar hun til orde for å styrke lokale aktivitetsmidler kraftig, samtidig som hun mener at vi trenger en mer varig omfordeling av spillemidler. Det er merkelig argumentasjon fra en som ønsker å bli idrettspresident.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT