Frontrunner Publishing
spot_img

IOC frykter nasjonale regjeringer – ber idrettspresidenter kontakte politikere

Idrettspolitikk.no: Etter at representanter fra 35 land hadde videomøte med Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj om utestengelse fra internasjonale idrettskonkurranser har IOC slått på alle alarmklokker. Blant annet har de sendt ut en epost til ledere for olympiske komiteer der de ber dem om å ta kontakt med sine respektive statsråder for å be dem om å ikke signere på oppropet som er planlagt i etterkant av møtet.

Idrettspolitikk.no: Etter at representanter fra 35 land hadde videomøte med Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj om utestengelse fra internasjonale idrettskonkurranser har IOC slått på alle alarmklokker. Blant annet har de sendt ut en epost til ledere for olympiske komiteer der de ber dem om å ta kontakt med sine respektive statsråder for å be dem om å ikke signere på oppropet som er planlagt i etterkant av møtet.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT