Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Fotball-EM: Bruker samme regel som ga Brann bot til å etterforske serbiske og albanske supportere

Idrettspolitikk.no: Før alle lagene har spilt sin første kamp i EM har UEFA allerede begynt å dele ut bøter og startet etterforskning av supportere på tribunen. Sentralt i etterforskningen står albanske og serbiske supportere. Og det meste handler om Kosovo.

Idrettspolitikk.no: Før alle lagene har spilt sin første kamp i EM har UEFA allerede begynt å dele ut bøter og startet etterforskning av supportere på tribunen. Sentralt i etterforskningen står albanske og serbiske supportere. Og det meste handler om Kosovo.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT