Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Nekter å arrangere Belgia-Israel i Brussel – i fjor ble to svenske fotballsupportere drept i byen

Idrettspolitikk.no: Myndighetene i Brussel ønsker ikke å være vertskap for nasjonsligamøtet mellom Belgia og Israel i fotball. Krigen i Gaza skaper en sikkerhetshodepine. I oktober i fjor ble to svenske supportere drept i byen i forbindelse med EM-kvalifiseringskamp mellom Belgia og Sverige.

Idrettspolitikk.no: Myndighetene i Brussel ønsker ikke å være vertskap for nasjonsligamøtet mellom Belgia og Israel i fotball. Krigen i Gaza skaper en sikkerhetshodepine. I oktober i fjor ble to svenske supportere drept i byen i forbindelse med EM-kvalifiseringskamp mellom Belgia og Sverige.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT