Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Putin bruker overvåkingssystem med kunstig intelligens som ble testet ut og brukt under fotball-VM i Russland og Qatar

Idrettspolitikk.no: Lekkede dokumenter i det som blir kalt «Kremlin Leaks» viser at overvåkingssystem med kunstig intelligens, som blant annet ble brukt til å arrestere folk som deltok Aleksej Navalnyjs begravelse, ble testet ut og utviklet under fotball-VM i Russland i 2018 og Qatar-VM i 2022.

Idrettspolitikk.no: Lekkede dokumenter i det som blir kalt «Kremlin Leaks» viser at overvåkingssystem med kunstig intelligens, som blant annet ble brukt til å arrestere folk som deltok Aleksej Navalnyjs begravelse, ble testet ut og utviklet under fotball-VM i Russland i 2018 og Qatar-VM i 2022.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT