Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Danmarks fotballforbund ønsket U17-VM – FIFA ga Qatar og Marokko mesterskapet uten å gi beskjed

Idrettspolitikk.no: Danmarks fotballforbund (DBU) ønsket å arrangere U17-VM i 2025 og ga FIFA beskjed om at de var interessert. De fikk sjokk da Qatar og Marokko fikk hvert sitt mesterskap fem år på rad uten å få beskjed.

Idrettspolitikk.no: Danmarks fotballforbund (DBU) ønsket å arrangere U17-VM i 2025 og ga FIFA beskjed om at de var interessert. De fikk sjokk da Qatar og Marokko fikk hvert sitt mesterskap fem år på rad uten å få beskjed.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT