Frontrunner Publishing
spot_img

Idrettsforbundet ønsker mer over statsbudsjettet: – Kan bidra til å løse dagens og fremtidens samfunnsutfordringer

Idrettspolitikk.no: – Finansiering av barn og unges idrettsaktivitet kan ikke utelukkende ses på som en kostnad, men må ses på som en investering. Både fordi idretten i seg selv har en enorm verdi, men og for å løse dagens og fremtidens samfunnsutfordringer, skriver idrettspresident Zaineb Al-Samarai og Idrettsforbundets generalsekretær Nils Einar Aas i et innspill til regjeringens budsjettforhandlinger.

Idrettspolitikk.no: – Finansiering av barn og unges idrettsaktivitet kan ikke utelukkende ses på som en kostnad, men må ses på som en investering. Både fordi idretten i seg selv har en enorm verdi, men og for å løse dagens og fremtidens samfunnsutfordringer, skriver idrettspresident Zaineb Al-Samarai og Idrettsforbundets generalsekretær Nils Einar Aas i et innspill til regjeringens budsjettforhandlinger.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT