Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Ekstremismekommisjonen vil gi idrettslag mer kunnskap om radikalisering og ekstremisme

Idrettspolitikk.no: Ekstremismekommisjonen kom med sin rapport 1. mars. De ber om at blant annet idrettslag får mer kursing og kunnskap om ekstremisme og råd om hvordan de skal se og varsle radikalisering av ungdom. Kommisjonen framhever arbeidet til Møhlenpris idrettslag i Bergen som ble opprettet som et inkluderingstiltak i bydeler med levekårsutfordringer.

Idrettspolitikk.no: Ekstremismekommisjonen kom med sin rapport 1. mars. De ber om at blant annet idrettslag får mer kursing og kunnskap om ekstremisme og råd om hvordan de skal se og varsle radikalisering av ungdom. Kommisjonen framhever arbeidet til Møhlenpris idrettslag i Bergen som ble opprettet som et inkluderingstiltak i bydeler med levekårsutfordringer.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT