Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Gianni Infantinos skjulte agenda

Ritz-Carlton, Jeddah (Idrettspolitikk.no): Månedens styremøte i FIFA (FIFA Council) er lagt til fasjonable Ritz-Carlton hotell i Jeddah. På hotellets hjemmeside står det at på dette hotellet blir du behandlet som kongelig. Men det gjelder bare inviterte gjester, og slettes ikke for de få pressefolkene som har reist lang vei for å få førstehåndsinformasjon om hva som skjer i det nye fotballmekkaet.

Ritz-Carlton, Jeddah (Idrettspolitikk.no): Månedens styremøte i FIFA (FIFA Council) er lagt til fasjonable Ritz-Carlton hotell i Jeddah. På hotellets hjemmeside står det at på dette hotellet blir du behandlet som kongelig. Men det gjelder bare inviterte gjester, og slettes ikke for de få pressefolkene som har reist lang vei for å få førstehåndsinformasjon om hva som skjer i det nye fotballmekkaet.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT