Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Mytomanen

Idrettspolitikk.no/Josimar: I over 20 år har Kian Karam skrytt av sin CV for å komme tettere på unge spillere. Men stemmer det at han har vært speider for Manchester United og assistenttrener for Liberias landslag?

Idrettspolitikk.no/Josimar: I over 20 år har Kian Karam skrytt av sin CV for å komme tettere på unge spillere. Men stemmer det at han har vært speider for Manchester United og assistenttrener for Liberias landslag?

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT