Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Migrantarbeidere straffet etter Klaveness-møte: – Vi bor i et fengsel

Doha/Oslo (Idrettspolitikk.no): Vi sitter på et hotellrom i Dohas finansdistrikt og snakker med Saikou (17) og Jatta på WhatsApp. I to dager har vi hatt avtaler om å møtes i Industrial Area, ca. 20 minutters kjøretur fra Abu Hamour, der de to gambiske migrantarbeiderne bor på et lukket internat. Men de får ikke lov å gå ut av oppsynskvinnen på internatet. De straffes for å ha møtt den norske fotballpresidenten et par uker i forveien.

Doha/Oslo (Idrettspolitikk.no): Vi sitter på et hotellrom i Dohas finansdistrikt og snakker med Saikou (17) og Jatta på WhatsApp. I to dager har vi hatt avtaler om å møtes i Industrial Area, ca. 20 minutters kjøretur fra Abu Hamour, der de to gambiske migrantarbeiderne bor på et lukket internat. Men de får ikke lov å gå ut av oppsynskvinnen på internatet. De straffes for å ha møtt den norske fotballpresidenten et par uker i forveien.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT