Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Lege uten grenser

Idrettspolitikk.no/Josimar: Kian Karam, også kjent som «Snapchatagenten», jobbet som turnuslege ved Sykehuset Østfold samtidig som han var sportslig ansvarlig i Østsiden IL i perioden 2012-2013. Han skjøttet jobben så dårlig at han ikke fikk godkjent turnustjenesten, men har brukt legejobben til å tilnærme seg yngre gutter.

Idrettspolitikk.no/Josimar: Kian Karam, også kjent som «Snapchatagenten», jobbet som turnuslege ved Sykehuset Østfold samtidig som han var sportslig ansvarlig i Østsiden IL i perioden 2012-2013. Han skjøttet jobben så dårlig at han ikke fikk godkjent turnustjenesten, men har brukt legejobben til å tilnærme seg yngre gutter.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT