Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Snapchatagenten» ba norske spillere om intime bilder

Et 20-talls elitespillere i svensk fotball har av sin agent blitt bedt om seksualiserte bilder, blant annet via Snapchat. Han har også vært aktiv i Norge og bedt om intime bilder av unge, norske spillere.

Et 20-talls elitespillere i svensk fotball har av sin agent blitt bedt om seksualiserte bilder, blant annet via Snapchat. Han har også vært aktiv i Norge og bedt om intime bilder av unge, norske spillere.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT