Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Historisk pengeløft – får 3 millioner kroner for finaleseier

Før sommerens VM-sluttspill for kvinner har Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) garantert spillerne over 300.000 kroner hver i premiepenger. Og spillere som vinner VM sitter igjen med 3 millioner kroner. Det er norske landslagsspillere svært fornøyd med.

Før sommerens VM-sluttspill for kvinner har Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) garantert spillerne over 300.000 kroner hver i premiepenger. Og spillere som vinner VM sitter igjen med 3 millioner kroner. Det er norske landslagsspillere svært fornøyd med.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT