Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Snapchatagenten» involvert i over 40 overganger til norske klubber de siste åtte årene

Idrettspolitikk.no/Josimar: Den svenske agenten, som har kommet med seksuelle tilnærmelser overfor spillere i Norge og Sverige i flere år, har siden 2016 vært involvert i over 40 overganger til norske klubber. Blant klubbene finner du Rosenborg, Lillestrøm og Bodø/Glimt.

Idrettspolitikk.no/Josimar: Den svenske agenten, som har kommet med seksuelle tilnærmelser overfor spillere i Norge og Sverige i flere år, har siden 2016 vært involvert i over 40 overganger til norske klubber. Blant klubbene finner du Rosenborg, Lillestrøm og Bodø/Glimt.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT