Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

20 år med beskyldninger

Idrettspolitikk.no/Josimar: Siden 2003 skal Kian Karam – til nå omtalt som «Snapchatagenten» – ha seksuelt trakassert unge spillere han har vært trener eller agent for. Flere svenske toppklubber har brutt med ham. I Norge er han fremdeles aktiv.

Idrettspolitikk.no/Josimar: Siden 2003 skal Kian Karam – til nå omtalt som «Snapchatagenten» – ha seksuelt trakassert unge spillere han har vært trener eller agent for. Flere svenske toppklubber har brutt med ham. I Norge er han fremdeles aktiv.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT