Annonsere her
spot_img

Rubiales beskyldes for å ha kysset engelsk spiller i ansiktet – les hele FIFA-dommen

Idrettspolitikk.no: Disiplinærkomiteen i Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) bestemte i oktober at den tidligere spanske fotballpresidenten Luis Rubiales skulle utestenges fra all fotballrelatert aktivitet i tre år. Nå er den 36 sider lange dommen offentliggjort og der kommer det fram flere detaljer.

Idrettspolitikk.no: Disiplinærkomiteen i Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) bestemte i oktober at den tidligere spanske fotballpresidenten Luis Rubiales skulle utestenges fra all fotballrelatert aktivitet i tre år. Nå er den 36 sider lange dommen offentliggjort og der kommer det fram flere detaljer.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT