Annonsere her
spot_img

«Kopierer Qatar-mobiliseringen i kampen mot VAR – med tusen ganger større styrke»

KOMMENTAR: Det brygger opp til kamp igjen mellom grasrota i norsk fotball og toppene i Norges fotballforbund (NFF), Norsk toppfotball (NTF) og rettighetshaver TV2. Denne gangen om videodømming (VAR). Bråket denne gang blir tusen ganger mer høylytt og lærdommen fra Qatar-konflikten styrker supporternes sak.

KOMMENTAR: Det brygger opp til kamp igjen mellom grasrota i norsk fotball og toppene i Norges fotballforbund (NFF), Norsk toppfotball (NTF) og rettighetshaver TV2. Denne gangen om videodømming (VAR). Bråket denne gang blir tusen ganger mer høylytt og lærdommen fra Qatar-konflikten styrker supporternes sak.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT