Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Nå gjør Israel alt de kan for ikke å bli straffet på FIFA-kongressen i Bangkok

Idrettspolitikk.no: Foruten forslag til endringer i FIFAs regelverk er det bare sendt inn ett forslag fra de 211 fotballforbundene til behandling på FIFA-kongressen i Bangkok, nemlig forslaget fra Det palestinske forbundet (PFA) om å sanksjonere Israel. Nå kjemper Israel med nebb og klør for å hindre et slikt vedtak.

Idrettspolitikk.no: Foruten forslag til endringer i FIFAs regelverk er det bare sendt inn ett forslag fra de 211 fotballforbundene til behandling på FIFA-kongressen i Bangkok, nemlig forslaget fra Det palestinske forbundet (PFA) om å sanksjonere Israel. Nå kjemper Israel med nebb og klør for å hindre et slikt vedtak.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT