Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

FIFA-rapport: Brasil bedre rustet til å arrangere VM for kvinner i 2027 enn Belgia, Nederland og Tyskland

Idrettspolitikk.no: NFF og fotballpresident Lise Klaveness kommer til å stemme på den europeiske kandidaten til kvinnenes fotball-VM i 2027 på FIFA-kongressen i Bangkok, 17. mai. I FIFAs tekniske rapport kommer denne søknaden dårligere ut enn Brasils søknad, som er eneste motkandidat. Juridiske komplikasjoner er en av årsakene.

Idrettspolitikk.no: NFF og fotballpresident Lise Klaveness kommer til å stemme på den europeiske kandidaten til kvinnenes fotball-VM i 2027 på FIFA-kongressen i Bangkok, 17. mai. I FIFAs tekniske rapport kommer denne søknaden dårligere ut enn Brasils søknad, som er eneste motkandidat. Juridiske komplikasjoner er en av årsakene.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT