Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

LSK-supporter klager TV2 inn for PFU for sin VAR-dekning

Idrettspolitikk.no: Innføringen av VAR i norsk fotball har skapt et enormt engasjement blant norske fotballsupportere og stadig flere protester. Mange supportere skylder på TV2 som rettighetshaver fordi de bidro til å innføre VAR i norsk fotball. Nå er kanalen klaget inn til PFU for brudd på Vær Varsom-plakaten for sin kobling til VAR.

Det er fotballmagasinet Josimar som skriver dette. Det er Lillestrøm-supporteren Egil Heinert som har klaget inn TV 2 for brudd på Vær Varsom-Plakatens punkter 2.1, 2.2, 2.3 og 2.8, med hovedvekt på punkt 2.3 – Vis åpenhet om bakenforliggende forhold som kan være relevante for publikums oppfatning av det journalistiske innholdet. – Jeg mener TV 2 har blitt et mikrofonstativ i det som nå er den viktigste fotballpolitiske saken i Norge, sier Lillestrøm-supporteren til Josimar. TV2 leverer bildene Han påpeker at det er TV 2 […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT