Frontrunner Publishing
spot_img

«De to feigeste i den nordiske fotballfamilien finner du i Sverige og Danmark»

KOMMENTAR: Det kommer ikke som en overraskelse, men det er likevel spesielt å se hvordan svenske Karl-Erik Nilsson og danske Jesper Møller oppfører seg som Nordens to representanter i UEFAs eksekutivkomité. Vedtaket i UEFA om at russiske U17-lag kan få delta i EM viser hvor feige de er.

Det var tirsdag i forrige uke at UEFAs eksekutivkomité (styre) besluttet å gjenåpne døren for russiske U17-landslag. De har vært utelukket fra alle konkurranser i Europa siden Russlands fullskalainvasjon av Ukraina i februar i fjor. Styrevedtaket ble begrunnet med at barn ikke skal straffes for handlinger som utelukkende er forårsaket av voksne, og at fotballen «aldri må slutte å sende budskap om fred og håp». Kom brått på UEFA-vedtaket strider mot holdningene og vedtak i de nordiske fotballforbundene og idrettsforbundene. Vedtaket kom brått på NFF, […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT