Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Den internasjonale paralympiske komité (IPC) åpner opp for russere i OL – Det internasjonale skiforbundet (FIS) opprettholder utestengelsen

Kongressen til Den internasjonale paralympiske komité (IPC) sa fredag ja til at russiske idrettsutøvere får delta i neste års Paralympics i Paris som nøytrale. Det internasjonale skiforbundet (FIS) på sin side tillater ikke russere å delta i verdenscupen denne sesongen.

Det er klart etter at det ble avholdt flere avstemninger om Russland-situasjonen på IPC-kongressen i Bahrain. Medlemmene stemte først om hvorvidt Russland skulle utelukkes fullstendig fra sommerlekene i Frankrike. Utfallet her ble at 74 stemte mot, mens 65 stemte for utestengelse. 13 avsto fra å avgi stemme. – Det er trykket stemning i lunsjen hos de nordiske landene, sa assisterende generalsekretær Else Marthe Sørlie Lybekk i Norges Idrettsforbund (NIF) til NRK etter den avgjørelsen. I den påfølgende avstemningen ble det tatt stilling til om Russland […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT