Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Hangeland-utvalget vil ha cupfinale i fotball på våren og ny nasjonal vinterturnering for norsk fotball

Den norske tradisjonen med cupfinale om høsten står for fall. Det såkalte Hangeland-utvalget foreslår at finalen skal spilles om våren hvert år. Og de ønsker en ny nasjonal vinterturnering i februar og mars.

Tidligere landslagskaptein Brede Hangeland har ledet en arbeidsgruppe som i februar fikk i oppdrag å vurdere hvordan toppklubbene kan få økt antall konkurransekamper som styrker den sportslige kvaliteten og øker inntektene til norsk fotball. Arbeidet er nå fullført, og innstillingen til styrene i fotballforbundet og Norsk Toppfotball ble presentert på en pressekonferanse fredag. – Det blir en revitalisering av cupen, sa utvalgsleder Hangeland. Utvalget foreslår at fotball-NM i framtiden skal starter om høsten og avsluttes med finale påfølgende vår. Dermed vil cupen følge samme sesongsyklus […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT