Frontrunner Publishing
spot_img

Historisk styreplass til Norges basketballforbund – skal samarbeide med president fra Qatar

Idrettspolitikk.no: – Dette føles litt uvirkelig og jeg er veldig stolt. Jeg kommer til å være en forsvarer for nordiske verdier, av typen åpenhet, mangfold, inkludering og deltakelse, sier visepresident i Norges basketballforbund (NBBF) Tor Christian Bakken til Idrettspolitikk.no fra Manila i Filippinene.

Idrettspolitikk.no: – Dette føles litt uvirkelig og jeg er veldig stolt. Jeg kommer til å være en forsvarer for nordiske verdier, av typen åpenhet, mangfold, inkludering og deltakelse, sier visepresident i Norges basketballforbund (NBBF) Tor Christian Bakken til Idrettspolitikk.no fra Manila i Filippinene.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT