Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Terrorutvalg: Diskriminerende at Pride-parader ble avlyst og lot landskamp mellom Norge-New Zealand gå som planlagt

Idrettspolitikk.no: Etter terrorhandlingen mot skeive i Oslo 25. juni i fjor ble Pride-paraden samme dag og solidaritetsmarkeringen to dager etterpå avlyst etter politiets anbefaling. Men politiet hadde ingen innvendinger mot at kvinnelandskampen mellom Norge og New Zealand på Ullevål stadion samme dag skulle gå som planlagt. Utvalget som har vurdert politiets arbeid og som denne uka kom med sin rapport om terrorhandlingen mener at disse arrangementene burde vært sett i sammenheng og at det skeive miljøet ble diskriminert.

Idrettspolitikk.no: Etter terrorhandlingen mot skeive i Oslo 25. juni i fjor ble Pride-paraden samme dag og solidaritetsmarkeringen to dager etterpå avlyst etter politiets anbefaling. Men politiet hadde ingen innvendinger mot at kvinnelandskampen mellom Norge og New Zealand på Ullevål stadion samme dag skulle gå som planlagt. Utvalget som har vurdert politiets arbeid og som denne uka kom med sin rapport om terrorhandlingen mener at disse arrangementene burde vært sett i sammenheng og at det skeive miljøet ble diskriminert.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT