Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Mannsutvalget: Idretten viktigere som fellesskapsarena for gutter enn for jenter

Idrettspolitikk.no: Mannsutvalget leverte denne uken sin rapport. En av konklusjonene i rapporten er at idrett som fellesskapsarena får for lite anerkjennelse og har for lav status. De tidligere fotballspillerne, Ola By Rise og Brede Hangeland er to av utvalgsmedlemmene, som har bidratt til denne konklusjonen.

Idrettspolitikk.no: Mannsutvalget leverte denne uken sin rapport. En av konklusjonene i rapporten er at idrett som fellesskapsarena får for lite anerkjennelse og har for lav status. De tidligere fotballspillerne, Ola By Rise og Brede Hangeland er to av utvalgsmedlemmene, som har bidratt til denne konklusjonen.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT