Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Norsk Serie A-spiller med tegneseriebok om eget fotballiv: – Det er helt nydelig å se fotballmiljøet fra hennes vinkel!

Idrettspolitikk.no: «Gjennom tegneserien min forsøker jeg å skape humor ut av det å tilhøre et prestasjonsmiljø og alt som hører til i livet som aktiv toppidrettsutøver», skriver Noor H. Eckhoff i forordet av boka «Noor blør for drakta». Hun er første Serie A-spiller med egen tegneseriebok. Og hun er norsk!

Idrettspolitikk.no: «Gjennom tegneserien min forsøker jeg å skape humor ut av det å tilhøre et prestasjonsmiljø og alt som hører til i livet som aktiv toppidrettsutøver», skriver Noor H. Eckhoff i forordet av boka «Noor blør for drakta». Hun er første Serie A-spiller med egen tegneseriebok. Og hun er norsk!

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT